Αγαπητοί φίλοι,

Οι Εκδόσεις μας εδώ  και 45  χρόνια συνεχίζουν δυναμικά της παρουσία τους με την έκδοση βιβλίων ποιότητας και συμβάλουν ώστε το βιβλίο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής μας. Η εταιρία μας εκδίδει βιβλία των εκδόσεων GUTENBERG, που μετά το διαχωρισμό του 1993 περιήλθαν σε εμάς και βιβλία των εκδόσεων ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΡΔΑΝΟΣ

       Στο χώρο του Εκπαιδευτικού - Παιδαγωγικού βιβλίου,  καλύπτουμε το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο και έχουμε να σας προτείνουμε εκτός των καταξιωμένων βιβλίων μας και νέους τίτλους σύγχρόνων και απαραίτητων βοηθημάτων που εκπαιδεύουν το μαθητή αλλά στηρίζουν και τον καθηγητή.

     Στο χώρο των Παιδικών βιβλίων, σας παρουσιάζουμε βιβλία Ελλήνων και Ξένων συγγραφέων, κλασικών και σύγχρονων, παιδαγωγικού χαρακτήρα γεμάτα με χιούμορ, περιπέτεια και φαντασία.
      Σήμερα, οι Εκδόσεις στεγάζονται στην οδό Σμολένσκη 32, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ όλους τους τίτλους μας μπορείτε να τους βρείτε και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία της χώρας.
    
      Ελπίζουμε ότι η εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχιστεί, εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στο χώρο των εκδόσεων με σκοπό την μεγαλύτερη ικανοποίηση σας.

 





ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

ΛΕΞΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ



guest
Login

ΣΜΟΛΕΝΣΚΥ 32,
ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ.: 11473
ΤΗΛ.: 210.38.43.511-12,
FAX: 210.38.29..402
email: info@dardanos.gr