ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Β' ΜΕΡΟΣ

RODARI GIANNI
Κατηγορία: ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ
ISBN: 978-960-01-0926-5
Μετάφραση: ΜΠΕΛΛΑ Κ. ΖΩΗ
Εκδότης: GUTENBERG
Σελίδες: 160
Εικονογράφηση: Agostinelli E. M.
Τιμή: 14,13€ 
Παραγγελία  


Ο Τζιάνι Ροντάρι γεννήθηκε στο Πιεμόντε το 1920 και πέθανε στη Ρώμη το 1980. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως δάσκαλος και, αφού πέρασε στη δημοσιογραφία, άρχισε το 1950 να γράφει βιβλία για παιδιά - βιβλία που ο τρόπος γραφής τους, το περιεχόμενο και τα μηνύματα τους έφεραν μια καινούργια πνοή και που τον έκαναν να θεωρείται ο ανανεωτής της ιταλικής Λογοτεχνίας για τη Νεότητα.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ αντιπροσωπεύονται στα τρία βιβλία της συλλογής, που θα της ταίριαζε δίκαια, χωρίς αμφιβολία - ο τίτλος Εγκυκλοπαίδεια του Παραμυθιού.
Η συλλογή περιλαμβάνει περισσότερα απο 160 επιλεγμένα παραμύθια, σε τρείς αυτοτελείς τόμους. Μερικά είναι μεγάλα άλλα μικρά, τόσο που για το διάβασμα τους φτάνουν λίγα λεπτά της ώρας.
Εδώ θα βρείτε παραμύθια ξακουστά κι άλλα ολότελα άγνωστα, χαρωπά και λυπητερά, μέχρι και παραμύθια με κάποια δόση ωμότητας: γιατί το παραμύθι είναι καθρέπτης του κόσμου και της ζωής, και μας μαθαίνει λογής - λογής πράγματα για τα ζώα, τους ανθρώπους, τις χαρές και τις λύπες τους.
Ο κόσμος των παραμυθιών, ο κόσμος μάγος και μαγικός, συγκροτεί ένα αυθεντικό ποιητικό σύμπαν, όπου ζωντανεύουν οι πιο μύχιες επιθυμίες ολονων μας. Φίλοι - παιδιά, καλωσήρθατε στη μεγαλοπρεπή γιορτή της πιο άδολης έξαρσης του υπερφυσικού και βαθύτατων εκείνων αισθημάτων που ευωδιάζουν σπάνιο άρωμα. Αρχή Θαυμάτων!
Συνθέσαμε τούτη τη συλλογή μαζεύοντας για σας τα πιο ωραία παραμύθια από εκατοσταριές τόμωμ γραμμένων σ' όλες τις γλώσσες και χώρες της γής. Ελπίζουμε η επιλογή μας να σας αρέσει. Και σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση - διασκέδαση για κάθε μέρα που περνά, όλο το χρόνο.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

ΛΕΞΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣguest
Login

ΣΜΟΛΕΝΣΚΥ 32,
ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ.: 11473
ΤΗΛ.: 210.38.43.511-12,
FAX: 210.38.29..402
email: info@dardanos.gr